Hideg tejszínes erdei gyümölcsleves

2010. június 17., csütörtök

Mi a jó az én receptjeimben? Az, hogy nem kell hozzájuk valami nagy főzőtudomány! :))))


Ez is egy olyan egyszerű recept, hogy még főzni sem kell! Kicsit vicces! :D:D Ideje lesz valami komolyabb receptet is közzé tennem, mert lassan nem fogjátok elhinni, hogy tudok főzni. :)) Bár a kalács, meg a bagel, azért nem olyan egyszerű. :)


Hogy honnan szedtem ezt a receptet, azt már nem tudom, de mikor nyaralni megyünk, mi mindig eszünk ilyet! Nincs is jobb egy jó kis hideg gyümi levesnél a nyári forróságban.





Hozzávalók
- 1 l tej
- 500 ml tejszín
- 50 dkg vegyes erdei gyümölcs (friss vagy fagyasztott, nem számít)
- ízlés szerint porcukor

Elkészítés


1. Én úgy szoktam,hogy a gyümi egy részét összeturmixolom a tej egy részével, és a porcukorral.
2. Ezután ezt hozzáöntöm a többi tejhez, beleöntöm a tejszínt, jól elkeverem, teszek bele gyümölcsöt és be a hűtűbe pár órára, hogy jó hideg legyen! Kész! :D:D


Elkészítési idő: kb. 20 perc

Jó étvágyat!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Utazó szakácskönyv Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino